ET İŞLEME SİSTEMLERİ ÇÖZÜM ALANLARI
Verimlilik Artışı
Kalite Kontrolü ve standartlaşma
daha hijyenik ürünler
Farklı Ürün Yelpazesi ve rekabet gücü
Kategori cihazlarından çıkan ürünler
- Kıyma makineleri
Kıyma işlemleri yapılabilir.
Köfte yapımı için malzemelerin hazırlanması sağlanabilir.
Sosis yapımı için gerekli olan öğütme işlemi yapılabilir.
Dondurulmuş etlerin öğütülerek çözülmesi sağlanabilir.
- Dilimleme makineleri
Etler dilimlenerek satışa sunulabilir.
Jambon, salam gibi ürünlerin dilimlenmesi sağlanabilir.
Dilimlenen ürünlerin ambalajlanması için hazırlık yapılabilir.
- Et testereleri:
Etlerin doğru kalınlıkta kesilmesi sağlanabilir.
Ürünlerin standart ölçülerde kesilmesi sağlanabilir.
İsteğe göre kemiksiz etler elde edilebilir.
- Köfte formlama makineleri:
Köfte şekillendirme işlemleri yapılabilir.
Ürünlere standart ölçüler verilebilir.
İş gücünden tasarruf sağlanabilir.
Makinelerden çıkan ürünler ise kıyma, köfte, sosis, dilimlenmiş etler, jambon, salam gibi et ürünleridir. Bu ürünler, restoranlar, marketler, kasaplar gibi işletmeler tarafından müşterilere sunulmaktadır.
- Kıyma makinesi
- Et kesme makinesi
- Et işleme makineleri
- Et testeresi
- Küp kesme makinesi
- Köfte makinesi
- Eti dilimleme makinesi
- Et parçalama makineleri
- Et hazırlama makineleri
- Et işleme ekipmanları.
- Köfte hazırlama makinası